پلمپ در انتظار واحدهای نقص کننده پروتکل‏های بهداشتی در مازندران

در یک هفته گذشته از ادامه فعالیت ۲۲۰ رستوران به دلیل نقص مکرر دستورالعمل های بهداشتی در مازندران جلوگیری شد.

 

 


ساری-امیر حسین طاهریان
در یک هفته گذشته از ادامه فعالیت 220 رستوران به دلیل نقص مکرر دستورالعمل های بهداشتی در مازندران جلوگیری شد.
 مهندس حسینقلی قوانلو رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران با اعلام این مطلب گفت:با بررسی‏های به عمل آمده از واحدهای رستورانی در هفته گذشته از فعالیت 220 رستوران جلوگیری شده و این واحد ها 20 روز فرصت دارند تا نسبت به رفع نواقص بهداشتی اقدامات لازم را به عمل آورند.
او در ادامه افزود:در 30 روز گذشته 350 واحد صنفی استان به دلیل نقص مکرر نکات بهداشتی و کرونایی پلمپ شده اند.
وی در ادامه به پایش صورت گرفته در خصوص رعایت دستورالعمل‏های بهداشتی در سطح اصناف استان اشاره و گفت: متاسفانه برساس پایش صورت گرفته درصد بسیار بالایی از اصناف نسبت استفاده از ماسک و رعایت فاصله‏گذاری‏های اجتماعی توجه جدی نداشته که ادامه این روند میتواند اصناف را به کانون شیوع کرونا تبدیل کند.
مهندس قوانلو یاد آور شد: نظارت‏ها بر سطح بازار تشدید شده و از متصدیان واحدهای صنفی انتظار داریم نسبت به رعایت پروتکل‏های بهداشتی توجه جدی‏تری داشته باشند.