سرانه مصرف ماهی در استان سمنان ۱۰ برابر شد

مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان گفت: سرانه مصرف ماهی در این استان به ۱۰ برابر افزایش یافته است.

مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان گفت: سرانه مصرف ماهی در این استان به 10 برابر افزایش یافته است.
به گزارش فارس، بهرام فلاحی‌لیما، مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: میانگین مصرف سالانه ماهی و آبزیان و محصولات مرتبط با آن در استان سمنان بین 6 تا 6.5 کیلوگرم به ازای هر نفر است.
وی افزود: با توجه به مصرف 600 تا 700 گرمی ماهی در اوایل دهه 70 به ازای هر نفر در سال باید گفت که سرانه مصرف ماهی در استان سمنان امروز به 10 برابر افزایش یافته است.
مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان عنوان کرد: البته سرانه مصرف سالانه ماهی و آبزیان در کشور چیزی در حدود  13 تا 13.5 کیلوگرم به ازای هر نفر است.
فلاحی‌لیما اضافه کرد: این آمار در استان‌های مرکزی کشور به هشت تا 8.5 کیلوگرم و در استان‌های ساحلی کشور نیز به 20 تا 25 کیلوگرم  به ازای هر نفر در هر سال می‌رسد.
  سرانه مصرف ماهی در سمنان یک چهارم میانگین جهانی است
وی خاطرنشان کرد: میانگین مصرف جهانی ماهیان و آبزیان در هر سال بین 23 تا 25 کیلوگرم به ازای هر نفر است؛ بنابراین سرانه مصرف ماهی و آبزیان در استان سمنان یک چهارم میانگین مصرف جهانی این دسته از محصولات پروتئینی است.
مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان بیان کرد: در کشورهای توسعه‌یافته مانند ژاپن، اسپانیا، آلمان و دیگر کشورهای اروپایی سرانه مصرف سالانه ماهی حتی بیش از 50 کیلوگرم به ازای هر نفر است و این مهم بدین معنی است که هر شهروند این کشورها هر هفته حدود یک کیلوگرم ماهی مصرف می‌کند.فلاحی‌لیما گفت:این میانگین مصرف شامل مصرف ماهی به صورت فرآوری‌نشده و مصرف انواع محصولات فرآوری‌شده مرتبط با آن مانند تن‌های ماهی و مواردی از این دست است.
وی تصریح کرد:این مهم بدین معنی است که باید سرانه مصرف ماهی در استان سمنان همچنان افزایشی بماند.