سوغات اصفهان

جوزقندی یکی از سوغاتی‌های بسیار خوشمزه و مقوی در منطقه کاشان و اصفهان است.برای تهیه جوزقندی، نوعی هلوی محلی را پس از پوست کندن، ۳ روز در آفتاب می‌گذارند تا کمی خشک شود.

سحر صاحبی
قسمت چهارم
 جوزقندی
جوزقندی یکی از سوغاتی‌های بسیار خوشمزه و مقوی در منطقه کاشان و اصفهان است.برای تهیه جوزقندی، نوعی هلوی محلی را پس از پوست کندن، ۳ روز در آفتاب می‌گذارند تا کمی خشک شود.
به کمک برشی کوچک در ته هلو، هسته آن را خارج می‌کنند و یک روز دیگر در آفتاب می‌گذارند تا کامل خشک شود.داخل هلو را با مغز گردو یا هل، مغز بادام و پودر قند پر می‌کنند. این سوغاتی آن‌چنان انرژی‌بخش است که گاهی به آن بمب انرژی هم می‌گویند.
ادامه دارد...