دلایلی ساده اما قانع کننده برای مصرف پسته

پسته در سراسر جهان به دلیل طعم و فواید متعددی که دارد مشهور است و بدن از خوردن روزانه این نوع آجیل سود می‌برد.

دلایلی ساده اما قانع کننده برای مصرف پسته

پسته در سراسر جهان به دلیل طعم و فواید متعددی که دارد مشهور است و بدن از خوردن روزانه این نوع آجیل سود می‌برد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از وب سایت "Healthline"، پسته حاوی ویتامین‌ها و
مواد معدنی زیادی از جمله فسفر، تیامین، مس، منگنز و پتاسیم است که به عملکرد عصب و عضله‌ها کمک می‌کند.
پسته همچنین منبع عالی ویتامینB۶ است که به تنظیم قند خون و هموگلوبین در بدن کمک می‌کند.
این آجیل پرطرفدار حاوی درصد بالایی از
 آنتی اکسیدان‌ها به ویژه لوتئین و زاگزانتین است که برای سلامت چشم مهم هستند.
علاوه بر این، پلی فنول‌ها و توکوفرول‌ها دو نوع دیگر آنتی اکسیدان موجود در پسته هستند که با بیماری‌های قلبی و سرطان مقابله می‌کنند. گزارش شده است که انواع آنتی اکسیدان‌ها از آسیب رسیدن به سلول‌ها در بدن جلوگیری می‌کنند.
همچنین گفته می‌شود که پسته به دلیل کاهش کالری در مقایسه با سایر آجیل ها، به کاهش وزن کمک می‌کند و احساس سیری را افزایش
 می‌دهد.
از پسته می‌توان به روش‌های مختلفی لذت برد و آن را به تنهایییا همراه با ماست مصرف کرد. توصیه می‌شود برای جلوگیری از مصرف زیاد نمک، بعضی اوقات به صورت خام مصرف شود.